De voordelen van printer leasen voor bedrijven in Nederland

printer-leasen

Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke printer voor je onderneming? In plaats van je nieuwe printer voor je bedrijf te kopen, kun je er ook voor kiezen deze te leasen. Het grote voordeel van een printer leasen is dat je bij de juiste partij stukken voordeliger uit bent dan wanneer je de nieuwe printer koopt. Bij het leasen liggen de aanschafkosten erg laag. Je hebt het voordeel dat je in termijnen kunt betalen en dat je tijdens het gebruik niet met onverwachte kosten als reparaties te maken krijgt. Ga je een printer leasecontract aan bij een gerenommeerde partij als WijVerhurenPrinters.nl, dan betaal je altijd een scherpe all-inclusive leaseprijs. Zaken als levering, installatie, service, maar ook garantie zijn volledig inbegrepen.

De printer leasen die bij jou past

Heb je het over printers leasen, dan gaat het in principe altijd over bedrijfsprinters en niet over eenvoudige modellen voor je thuiscomputer. Het grote verschil tussen een printer voor thuis en een bedrijfsprinter is dat de bedrijfsprinter veel meer afdrukken per minuut moet kunnen maken, dat hij meerdere opdrachten in korte tijd kan verwerken en dat je beschikt over ruime inktpatronen die lang meegaan. Een contract aangaan voor een printer leasen, betekent dat je kunt kiezen uit de beste bedrijfsprinters van zakenpartners als HP, Canon, Xerox, Epson en Ricoh. Met behulp van filterfuncties vind je de printer die het beste aansluit bij je wensen. Kies voor printers die ook kleurenprints maken, die het mogelijk maken ook documenten te scannen en kopiëren of printers waarbij je ook in andere formaten kunt afdrukken.

Printer leasen gaat zo

Met een leasecontract van een vakkundige partij weet je precies waar je aan toe bent. Je krijgt direct inzicht in de kosten en wat de printer voor je betekent. Levering en installatie worden voor je geregeld. Bovendien loop je niet tegen onverwachte kosten aan. Als er onverwacht iets kapot gaat, wordt dit meteen voor je geregeld en betaal je hiervoor niets extra’s. De reparatiekosten liggen bij het bedrijf. In een drukke onderneming, waar tijd geld is, is een kapotte of slecht functionerende printer wel het laatste waar je je druk om wilt maken.

Zorgeloos blijven printen

Voor printer leasen gelden doorgaans flexibele contracten. Leasen kan meestal al voor een periode van enkele maanden, maar ook voor enkele jaren. In één klap vallen alle zorgen voor printeraanschaf en -onderhoud weg. Zorgeloos printen is een feit. Bij het leasen hoef je bovendien niet zelf dure inkt toners aan te schaffen. Ook dit doet het leasebedrijf voor je. Voor thuisprinters, maar ook veel zakelijke printers, gelden dat inktcartridges de grootste kostenpost zijn.