De voordelen van een virtuele assistent voor je bedrijf

Ben jij al bekend met de immense voordelen van virtuele assistenten voor bedrijven? Een virtuele assistent bevindt zich op afstand, maar is toch altijd heerlijk dichtbij. Je schakelt een virtual assistant in  voor je uitvoerende werk en/of complete backoffice. Als je tijd tekort komt en meer aandacht wilt besteden aan de core werkzaamheden binnen je bedrijf, dan biedt een bedrijf als Allroundsupport.nl uitkomst. Hier vind je de virtual assistant die jou helpt te groeien als onderneming. Tijd is geld: binnen je onderneming moet je je handen vrij hebben om je ideeën vorm te kunnen geven. Een Virtual Personal Assistant neemt taken op het gebied van agendabeheer, bijhouden van de website en mailbox, het inrichten van systemen, online Cloud en ondersteunen van je social mediakanalen op zich. Een VA-service is breed opgezet. Zijn er taken waar je geen tijd voor hebt of geen zin in hebt? Besteed ze dan uit.

Hiervoor schakel je een virtuele assistent in
Een virtuele assistent van een specialist is een echte ‘Powerhouse’. Deze kan al je backoffice werkzaamheden van je overnemen. Denk aan zaken als Business support: het bijwerken van agenda’s, documenten, mailboxen, maar ook het ontwikkelen van nieuwe werkinstructies en processen. Contact met leveranciers en klanten, schrijven en circuleren van nieuwsbrieven? Ook dat kun je uitbesteden. Ook op het gebied van HR zal de virtuele assistent je uitgebreid begeleiden: er worden vacatures voor je geplaatst en sollicitanten voor je gescreend, plus sollicitatiegesprekken ingepland. Customer support nodig? Telefoonservice, live chat, het opstellen van offertes en klanttevredenheidsonderzoek worden allemaal voor hun rekening genomen.

Flexibiliteit ten top
Kies je voor een virtuele assistent van bovengenoemde specialist, dan krijg je altijd de professionele ondersteuning die je verdient. De assistenten op afstand staan 8 uur op een dag, 5 dagen in de week voor je klaar. Een belangrijk voordeel ten opzichte van iemand in loondienst nemen, is dat je alleen betaalt voor de tijd die daadwerkelijk voor jou gewerkt wordt.

Voordelen van een virtuele assistent
Een virtuele assistent levert jouw bedrijf talloze voordelen op: allereerst ervaar je minder werkdruk. Fijn, want dat betekent ook dat je minder last hebt van stress en je je beter kunt focussen op wat echt belangrijk is. Omdat je je meer op je kerntaken kunt storten, zal je bedrijf sneller groeien. De virtuele assistent is bovendien een expert als het aankomt op klantcommunicatie en zorgt ervoor dat elke klant geholpen wordt op de manier die hij of zij verdient. Met een virtuele assistent hoef je geen nieuwe werkplek te creëren en heb je geen operationele kosten. Nog een voordeel: de VA helpt je je online vindbaarheid aanzienlijk te vergroten.