Fruitautomaten

De gokautomaten kunt u meestal herkennen aan de verschillende soorten symbolen die op ze staan. De meest voorkomende symbolen zijn de fruitsoorten. Die herkent u makkelijk in de speelhallen. Naast deze bekende fruitautomaten zijn er ook andere gokkasten met oa. striphelden, acteurs en sprookjesfiguren, waardoor het spel een ander karakter krijgt. Het spel kan elke keer een ander kant opgaan, vanwege de verschillende ingebouwde acties en mogelijkheden die die gokkasten hebben. U kunt dan ook wel bonuspunten halen bij het halen van een overwinning. Dit verschil die men heeft aangebracht an de gokkasten noemt men de diversiteit aan de gokkasten.

Om een overwinning te halen moeten de zelfde symbolen diagonaal of horizintaal op een rij staan. Het aantal hangt af van de gokkast waarop u speelt. Is het een gokkast met 3 rollen dan moeten er 3 fruitsoorten in een rij staan. U kunt de fruitautomaten herkennen in de speelhallen aan de fruitsoorten nl, bananen, appels, peren enz. Voordat u speelt moet eerst kijken welke typen automaat er zijn, zodat u weet op welke apparaat u mee speelt. Bepaalt u ook voor uw zelf hoeveel credits  u inzet. Nadat u betaald heeft word uw geld ingezet in credits. De aantal munten wat u mag inzetten hangt af van het maximale dat is aangegeven. Dit is alleen om de spelers te beschermen.

Vaak genoeg kunt u online gratis meespelen zoals u al eerder gelezen heeft. U kunt dan gratis gokken op de automaten en winnen, maar dat geld dat u wint word dan  niet uitgekeerd. Omdat u gratis mee speelde en niet met uw eigen credits. Nadat u een poos gratis heeft meegespeeld kunt u overgaan tot het inzetten van uw eigen inzet. Gratis meespelen heeft ook een limiet. Om daar achter te komen moet u de regels goed nakijken. Speelt u vertantwoord om gokverslaving te voorkomen.