Automaten

Er zijn verschillende soorten gokkasten. Met verschillende symbolen erop. Maar de meest voorkomende zijn de fruitautomaten. Uw taak is zodanig spelen dat er drie of vijf van de verschillende symbolen op een rij komen te staan. Het verschilt van de aantal rollen per gokkast. Is het een gokkast met drie rollen dan moeten er drie op een rij staan, maar is het een gokkast met vijf rollen dan moeten er vijf op een rij staan met de zelfde fruitsymbolen. Bijvoorbeeld drie of vijf appels op een rij dan wint u een prijs. Deze automaten zijn zowel online als in de speelhallen te vinden. U herkent ze aan de verschillende fruitsoorten op de apparaten. Als u geconcentreerd bezig bent en heel goed oplet kunt u wel genoeg geld winnen. Denk daarom heel goed na hoeveel geld u bereid bent in te zetten, want u kunt wel winnen, maar verliezen zit er altijd ook in. U kunt ook op online gokkasten spelen waar gratis gokken mogelijk is.

Dat de casino’s er aardig mee verdienen is een feit. Niet voor niets zijn er zoveel en bestaan ze nog. Voor het online spelen dient u een software te downloaden en te instaleren, die vind u terug op de scherm van uw computer in de vorm van een fruitautomaat. De meest handigste aan online spelen is dat u kunt spelen wanneer u wilt en niet uit huis hoeft te gaan daarvoor. Zorgt u maar ervoor dat u genoeg credits heeft om mee te spelen als u wilt winnen. Voor het spelen in een speelhal gaat het als volgt; u gooit uw geld in de fruitautomaat en trek daarna aan de hendel. Maar speelt u online dan moet u klikken op betalen, waarna u zult zien hoeveel credits u heeft ingezet om te spelen en klik daarna op spelen om verder te gaan.

Wilt u overgaan tot het spelen op online gokkasten dan moet u ervoor zorgen dat u zich registreert. Door uw gegevens in te voeren die u altijd gebruikt en het inloggen simpel maakt maakt voor u. U heeft dan een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Zeer zelden wordt er gevraagd naar bankgegevens. Die zult u later wel door moeten geven als u over gaat tot spelen, waarbij u moet betalen. Na uw registratie krijgt u een email ter bevestiging van uw registratie. Waag daarna online een gokje.

Alvorens u overgaat tot spelen is het zeer belangrijk om de spelregels door te nemen. Zodat u weet hoeveel credits u mag inzetten om te spelen. Meestal is er een maximale aantal aangegeven. Des te beter, want op die manier kan je gokverslaving een beetje tegenhouden. Bij gratis spelen kunt u ook wel met gratis credits spelen. Maar mocht u winnen dan word u wel niet uitbetaald,omdat u niet gespeeld heeft met uw eigen geld. U kunt dan wel alvast wennen hoe te spelen en als u vind dat u er klaar voor bent over gaat tot het spelen met uw eigen geld, waarvoor u credits in de plaats van krijgt om te spelen. Speelt u met uw eigen geld dan word u wel uitbetaald. Veel speel plezier als u het goed door heeft. Let wel op dat u niet verslaafd aan raakt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *